Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi: Béda antara owahan

 
=== Transportasi ===
Kanggo nyuda akibaté pandhémi, Arab Saudi nalika 20 Maret 2020 nutup sawenèh transportasi umum kaya ta: sepur, bis, taksi, lan montor mabur dhomèstik kang suwéné 14 dina. Montor mabur kang diidini kanggo mlaku ya iku kanggo nulung lan kahanan kang wigati. Sakliyané iku, kajaba bis kang kanggo ngangkut fasilitas kaséhatan, nulung, njaga kahanan, lan ngangkut karyawan bisa dilakokaké nalika pandhémi. Sepur kang diidini kanggo mlaku ya iku sepur barang antara Pelabuhan King Abdulaziz ing Dammam lan Pelabuhan ing Riyadh, lan sepur tambang Saar Saudi Railways Company.
 
=== Sosial ===
 
== Statistik ==
3.583

besutan