Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi: Béda antara owahan

}}
 
Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi kacathet kapisan nalika 2 Maret 2020 ya iku saka warga Arab Saudi kang budhal saka Iran lumantar Bahrain.
 
<br />
 
== Kadadéan ==
 
== Akibat ==
 
=== Umrah lan Haji ===
3.583

besutan