Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi''' kacathet kapisan nalika 2 [[Maret]] 2020 ya iku saka warga [[Arab Saudi]] kang budhal saka Iran lumantar [[Bahrain]].
 
<br />
 
=== Umrah lan Haji ===
Pamaréntah Arab Saudi medharaké pamenging sawetara wektu kanggo ibadah umrah warga saka jaban rangkah wiwit 27 Februari 2020. Ancas saka pamenging iku kanggo nyuda sumebaré COVID-19. Panutupan ibadah [[umrah]] durung mangerti kapan dipungkasi. Sapa waé kang nyekel visa jaban rangkah lan negara-negara kang nandang COVID-19 diwurungaké kanggo mlebu Arab Saudi. Sakliyané iku, negara-negara sakiwa tengené Arab Saudi ora bisa mlebu ing negara iku.<ref>{{Cite web|url=https://nasional.tempo.co/read/1312811/jemaah-umrah-dilarang-masuk-arab-saudi-begini-detilnya|title=Jemaah Umrah Dilarang Masuk Arab Saudi, Begini Detilnya|last=Sugiharto|first=Jobpie|date=2020-02-27|website=Tempo|language=en|access-date=2020-06-15}}</ref> Ing tanggal 29 Fèbruari 2020, Mentri Jaban Rangkah Arab Saudi mbiyawarakaké nutup kanggo para jamaah umrah saka negara TeelukTeluk Arab. Panutupan iki namung sawetara wektu, ancasé kanggo nyuda sumebaré pandhémi COVID-19. <ref>{{Cite web|url=https://www.reuters.com/article/us-health-china-saudi-idUSKCN20M31T|title=Saudi Arabia temporarily suspends entry of GCC citizens to Mecca and Medina: foreign ministry|last=|first=|date=|website=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
 
=== Transportasi ===
3.583

besutan