Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi: Béda antara owahan

 
== Kadadéan ==
Kasus kapisan kang kacathet ing Arab Saudi nalika 2 Maret 2020, nalika salah sawijining warga Arab Saudi saka Iran lumantar Bahrain. Ing tanggal 29 Maret 2020, gunggung kasus kang kacathet ing negara iki saya mundhak dadi 1.453 kasus.
 
== Akibat ==
3.583

besutan