Pandhémi koronavirus 2019 ing Arab Saudi: Béda antara owahan

 
== Kadadéan ==
Kasus kapisan kang kacathet ing Arab Saudi nalika 2 Maret 2020, nalika salah sawijining warga Arab Saudi saka Iran lumantar Bahrain. Ing tanggal 29 Maret 2020, gunggung kasus kang kacathet ing negara iki saya mundhak dadi 1.453 kasus.<ref>{{Cite web|url=https://english.alarabiya.net/en/News/gulf/2020/03/30/Coronavirus-Saudi-Arabia-records-1-453-cases.html|title=Coronavirus: Saudi Arabia records 1,453 cases|date=2020-03-30|website=Al Arabiya English|language=en|access-date=2020-07-05}}</ref> Ing 30 April 2020, gunggung kasus kang kacathet ing Arab Saudi ya iku 22.753, kang nalika dina iku nambah 1.351 kasus positif. Kasus positif anyar iku dumadi saka 17% warga Arab Saudi, lan 83% warga jaba Arab Saudi.<ref>{{Cite web|url=https://english.alarabiya.net/en/coronavirus/2020/04/30/Coronavirus-Saudi-Arabia-confirms-1-351-new-cases-total-now-22-753.html|title=Coronavirus: Saudi Arabia confirms 1,351 new cases, total now 22,753|date=2020-04-30|website=Al Arabiya English|language=en|access-date=2020-07-05}}</ref>
 
== Akibat ==
3.583

besutan