Wiji: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
→‎Pirsanana uga: Pranala ditambahaké
(→‎Wiji: Pranala ditambahaké)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
(→‎Pirsanana uga: Pranala ditambahaké)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
== Pirsanana uga ==
* [[Morfologi tetuwuhan]]
* [[Woh]]
 
[[Kategori:Anatomi tetuwuhan]]