Wiji: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
→‎Wiji: Ndandani paramasastra
(→‎Pirsanana uga: Pranala ditambahaké)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
(→‎Wiji: Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
 
[[Gambar:Capsicum0.jpg|thumb|Wiji ing [[lombok]] abang kang kabukak]]
'''Wiji''' uga ana kang ngarani '''Isi''' ([[basa Latin]]:''semen'') iku [[bakal wiji]] (ovulum) saka [[Spermatophyta]] kang wis [[mateng]]. Wiji bisa kalindhungi déning [[organ]] liya (woh, ing '''Angiospermae''' utawa [[Magnoliophyta]]) utawa ora (ing '''[[tetuwuhan wiji kabukak|Gymnospermae]]'''). Saka pandelengan [[évolusi]], wiji wujud [[embrio]] utawa tetuwuhan cilik kang kamodhifikasi saéngga bisa tahan luwih suwé ing kaanan kurang selaras kanggo [[tuwuh]]. (Pirsani ''[[metagenesis|pagiliran keturunan]]'').
 
== Pirsanana uga ==