Sunan Bayat: Béda antara owahan

92 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
{{kembangkan}}
'''Sunan BayatTembayat''' utawiutawa '''PandanaranKyai Ageng Pandhanarang''' inggihya punika salah sawijiningiku Adipati [[Semarang]] ingkangkang kawentar sugihipunsugih nanging banjur ninggal kamukten, gawe padhepokan ing Tembayat lan nyebarake agama islam ing sakiwa tengene. Nanging ugi dipunsebut Sunan Bayat amargi anggènipun syiar agami wonten ing tlatah Bayat, saha pasareyanipun wonten ing Bayat.
 
[[Kategori:Tokoh Indonésia]]
2.820

besutan