Primbon: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
c
Kandel
(sithik)
c (Kandel)
'''Primbon''' ya iku buku (layang) sing ngemot petungan, pethek lan sapiturute.<ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/774024212|title=Kamus basa Jawa = Bausastra Jawa|last=(Indonesia)|first=Balai Bahasa Yogyakarta|last2=Kanisius.|first2=Penerbit|date=2011|publisher=Penerbit Kanisius|isbn=9789792128581|edition=Ed. 2|location=Deresan, Yogyakarta|oclc=774024212}}</ref> Salah siji primbon kang umum diggo ing masyarakat ya iku [[Betaljemur Adammakna]].
 
== Rujukan ==
304

besutan