Trimulya, Wadhaslintang, Wanasaba: Béda antara owahan

1.032 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Gabung saka https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trimulyo,_wadaslintang&oldid=1342493
(→‎top: réferènsi, replaced: padunung → sing ndunungi)
(Gabung saka https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trimulyo,_wadaslintang&oldid=1342493)
| kapadhetan =-
}}
'''Trimulya''' iku désa ing [[Wadhaslintang, Wanasaba|Kacamatan Wadhaslintang (Wadaslintang)]], [[Kabupatèn Wanasaba]], [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia|last=|first=|date=|website=www.kemendagri.go.id|language=id|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref> Wonten Désa Trimulyo dipunpérang dados tigo dhusun geh punika Trimulyo I dhusun jebengan, Trimulyo II dhusun Gawaran salajengipun Trimulyo III geh punika dhusun kalisat. Letak géografis désa trimulyo geh punika daerah pagunungan, mata pencaharian warga désa trimulyo sapérangan ageng gehpunika sebagai wong tani, pekebun, peternak ugi wonten sapérangan kang gadah usaha wonten babagan niaga utawi pedagang..
 
Ingkang wonten dhusun trimulyo I katahipun dados wong tani, Trimulyo II kathah ingkang dados pedagang ugi wonten Trimulyo III geh punika sapérangan ageng wong tani, pedagang ugi peternak. ternak ingkang dipunayahi dhumateng warga trimulyo III geh punika Puyuh, Ayam Negri, Ayam bangkok, peksi ugi mendo. Wonten désa trimulya tiap dhusun dipunwujud kelompok tani, ugi nerasaken progran saking pamaréntah.
 
Wonten dhusun kalisat ingkang sampun nyobi wonten babagan peternakan geh punika ''OM RIDHIE FARM'' ingkang dipuncobi geh punika ternak ayam bangkok, ayam birma ugi peksi kadoso muray, cucak ijo ugi sanesipu.
 
== Rujukan ==
304

besutan