Trimulya, Wadhaslintang, Wanasaba: Béda antara owahan

Busak iklan
(Gabung saka https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trimulyo,_wadaslintang&oldid=1342493)
(Busak iklan)
 
 
Ingkang wonten dhusun trimulyo I katahipun dados wong tani, Trimulyo II kathah ingkang dados pedagang ugi wonten Trimulyo III geh punika sapérangan ageng wong tani, pedagang ugi peternak. ternak ingkang dipunayahi dhumateng warga trimulyo III geh punika Puyuh, Ayam Negri, Ayam bangkok, peksi ugi mendo. Wonten désa trimulya tiap dhusun dipunwujud kelompok tani, ugi nerasaken progran saking pamaréntah.
 
Wonten dhusun kalisat ingkang sampun nyobi wonten babagan peternakan geh punika ''OM RIDHIE FARM'' ingkang dipuncobi geh punika ternak ayam bangkok, ayam birma ugi peksi kadoso muray, cucak ijo ugi sanesipu.
 
== Rujukan ==
304

besutan