Sang Pencerah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
c
Pranala
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
c (Pranala)
 
'''''Sang Pencerah''''' iku filem Indonésia weton taun 2010. Film iki siji biografi sing nyritakaké babad slirané [[Ahmad Dahlan|K.H. Ahmad Dahlan]] sing yasa ngedegaké obahan [[Muhammadiyah]]. Film iki sutradarané [[Hanung Bramantyo]].
 
== Pranala njaba ==
304

besutan