1694: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1694
c (bot Menambah: vo:1694)
c (bot Menambah: nds:1694)
[[nah:1694]]
[[nap:1694]]
[[nds:1694]]
[[new:१६९४]]
[[nl:1694]]
25.160

besutan