Corazon Aquino: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
sithik
c (Meursault2004 ngalih kaca Cory Aquino menyang Corazon Aquino: duplikat)
c (sithik)
{{merge|Cory Aquino}}
{{Infobox President
| name = Corazon C. Aquino
Kados ingkang kula lan panjenengan mangertosi, pungkasanipun Cory kapilih dados Présidhèn Wadon ingkang sapisan ing nagara [[Filipina]] lan ingkang dados wakilipun inggih punika Salvador Laurel.<ref name="buku1"/>
 
== Award lan prstasiprèstasi ==
*1986 [[TIME|Time Magazine]] [[Person of the Year|Woman of the Year]]
*1986 [[Eleanor Roosevelt]] Human Rights Award