K-pop: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
typo
(→‎top: éjaan, replaced: Korea → Koréa)
c (typo)
[[File:모델 habin s2 와 테디.jpg|jmpl|K-Pop]]
{{inuseuntil|28 Pebrari 2013}}
 
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Koréa"), ya iku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== Uga delengen ==
 
== Pranala njaba ==
{{Commons category|JK-pop}}
* [http://www.youtube.com/KPOP K-POP Offcial Channel (Saluran resmi K-pop)] di [[YouTube]]
* [http://www.billboard.com/charts/k-pop-hot-100#/charts/k-pop-hot-100 ''Billboard Korea'' K-Pop Hot 100] - Billboard.com