Çanakkale: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
| website = {{URL| www.canakkale.bel.tr | www.canakkale.bel.tr }}
|registration_plate = 17}}
'''Çanakkale''' (pocapan {{IPA-tr|tʃaˈnakːale|}}) iku siji kutha plabuhan ing [[Turki]], kang dumunung ing [[Provinsi Çanakkale]] Populasi ing kutha iki kira-kira 96,.588 jiwa (2009) <ref>[http://report.tuik.gov.tr/reports/rwservlet?adnksdb2=&report=idari_yapi_09sonrasi.RDF&p_il1=17&p_yil=2009&p_dil=1&desformat=html&ENVID=nufus2000db2Env]</ref>
 
== Rujukan ==
3.583

besutan