Provinsi Utrecht: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
[[Gambar:2018-P06-Utrecht.jpg|thumb|Peta provinsi Utrecht]]
 
'''Utrecht''' iku provinsi ing [[Walanda]]. Provinsi iki duwéni padnung cacah1.268.489 jiwa (2015) lan ambané 1.449,12&nbsp;km<sup>2</sup>. Kutha krajan provinsi iki ya iku [[gemeente Utrecht|Utrecht]].
 
Provinsi iki kang ndunungi 1.268.489 jiwa (2015) lan ambané 1.449,12&nbsp;km<sup>2</sup>.
 
Kutha krajané ya iku [[gemeente Utrecht|Utrecht]].
 
{{GemeentenUtrecht}}
3.583

besutan