Sican: Béda antara owahan

245 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
nganyari kothak info
c (→‎Pranala njawi: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
(nganyari kothak info)
{{hybridbox
[[Gambar:Liger couple.jpg|thumb|Sican utawi ''liger'' sapasang]]
| name = Liger
| image = Liger couple.jpg
| image_caption = Female (left) and male (right) ligers at [[Everland|Everland amusement park]] in [[South Korea]]
| genus = Panthera
| father = leo
| father_link = Lion
| mother = tigris
| mother_link = Tiger
}}
'''Sican''' (analogi [[basa Inggris]] ''liger'' saking ''lion'' kalih ''tiger'') punika campuran saking [[singa]] jaler kalih [[macan]](sima) èstri. Dados punika taksih anggota jinis ''[[Panthera]]''. Rupinipun kados singa ageng mawi garis-garis macan ingkang kasebar. Kados macan anging boten kados singa, ''sican'' remen nglangi.