Sican: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nganyari kothak info)
| name = Liger
| image = Liger couple.jpg
| image_caption = FemalePasangan (left)Sican and male (right) ligers ating [[Everland|Everland amusementTaman parkEverland]] ining [[SouthKoréa KoreaKidul]], Sican Wadon (kiwa) lan Sican lanang (tengen)
| genus = Panthera
| father = leo