Padunung: Béda antara owahan

129 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Padunung donya: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat (2) using AWB)
cTidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
'''Padunung''' siji [[nagara]] utawa laladan bisa dipérang dadi rong pangertèn:
* Wong kang manggon ing laladan mau
* Wong kang kanthi ukum '''duwé hak''' manggon ing laladan mau, utawa duwé layang parijawat (Ind: surat resmi) kanggo manggon ing kana, nanging milih manggon ing laladan liya.
 
Sajeroning èlmu [[sosiologi|parisabawidya]], kang ndunungi ya iku kumpulanklumpukaning manungsa kang ngenggoni wewengkon [[géografi|pratalawimba]] lan [[ruwang]] tinamtutartamtu.
 
MasalahPrakara-masalahprakara babngenani wong kang ndunungi disinaoni ing èlmukawruh '''[[Dhémografi]]'''. Manéka warna aspèk perilakutindak tanduk manungsa disinaoni ing [[sosiologi|parisabawidya]], [[ékonomi|artatatawidya]], lan [[géografi|parisabawidya]]. Dhémografi akèh dianggo ing babagan [[pemasaran]], kang gegandhèngan raket karo unit-unit ékonomiartatata (Ind: ekonomi), kaya déné pengècèr nganti pelangganjuru lêngganan potensialpotensiyal.
 
== Kapadhetan kang ndunungi ==
455

besutan