Organisasi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
sithik
(ganti isi, replaced: sawijining → siji (3))
c (sithik)
 
* [[Stephen P. Robbins]] kandha yèn Organisasi ya iku nyawijining (''entity'') sosial kang dikoordinasikake kanthi sadhar, kanthi siji watesan kang relatif bisa diidentifikasi, kang bekerja dhedhasar kang relatif terus kanggo nggayuh swijining ancas bebarengan utawa saklompok ancas.<ref>Stephen P.Robbins. Teori Organisasi Struktur, Desain, dan Aplikasi, (Jakarta: Arcan: 1994), hlm.4</ref>.
 
== ChathetanCathetan suku ==
{{reflist}}