Parikesit: Béda antara owahan

293 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
Parikesit dadi puncering [[sejarah pangiwa]] para ratu ing tanah Jawa bisa sambung getih karo Pandhawa.<ref>{{Cite book|url=https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/adat-dan-tradisi/595-bauwarna-padmasusastra-1898-205-jilid-23-sa|title=Layang Bauwarna - 1898|last=Padmasusastra|language=jv}}</ref>
 
==Garwa lan putra==
 
* Dèwi Satapèn pêputra Radèn Yudayana,
* Dèwi Dhangan pêputra * Radèn Ramayana,
* Dèwi Impun pêputra Radèn Ramaprawa
* Dèwi Geneng
https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/wayang/1684-padhalangan-ringgit-purwa-jilid-34-balai-pustaka-1930-1932-377?k=parikesit
== Uga delengen ==
* [[Pratélan Tokoh Wayang]]
2.820

besutan