Maroko: Béda antara owahan

361 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
nambahi sithik
c (Besutané 2607:FB90:5045:9720:2E49:C5BD:C0C7:4863 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
(nambahi sithik)
footnotes=
}}[[Gambar:Maroc_carte.gif|Maroko before 1975|thumb|280px]]
'''Karajan Maroko''' ([[basa Arab]]: المملكة المغربية) iku [[nagara]] ing sisih kulon-lor [[Afrika]] kang ndarbèni garis pasisir kang dawa, cedhak [[Samudra Atlantik]] kang mujur ngliwati [[Selat Gibraltar]] nganti tekan [[Laut Tengah]]. Maroko [[Pencaplokan|nyaplok]] [[Sahara Kulon]] taun [[1975]], nanging prastawa mau durung diakoni kanthi global. Kutha krajané [[Rabat]] lan kutha kang paling gedhé ya iku [[Kasablanka]].<ref name="Abun-Nasr1987">{{cite book|url=https://books.google.com/books?id=jdlKbZ46YYkC|title=A History of the Maghrib in the Islamic Period|author=Jamil M. Abun-Nasr|date=20 August 1987|publisher=Cambridge University Press|isbn=978-0-521-33767-0}}</ref>
 
== Uga delengen ==
* [http://www.map.ma/eng/ MAP - kantor berita Maroko]
 
== Rujukan ==
<references />
{{Region Maroko}}