Maroko: Béda antara owahan

102 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
nambahi sithik
(nambahi sithik)
(nambahi sithik)
footnotes=
}}[[Gambar:Maroc_carte.gif|Maroko before 1975|thumb|280px]]
'''Karajan Maroko''' ([[basa Arab]]: المملكة المغربية) iku [[nagara]] ing sisih kulon-lor [[Afrika]] kang ndarbèni garis pasisir kang dawa, cedhak [[Samudra Atlantik]] kang mujur ngliwati [[Selat Gibraltar]] nganti tekan [[Laut Tengah]]. Maroko [[Pencaplokan|nyaplok]] [[Sahara Kulon]] taun [[1975]], nanging prastawa mau durung diakoni kanthi global. Kutha krajané [[Rabat]] lan kutha kang paling gedhé ya iku [[Kasablanka]].<ref name="Abun-Nasr1987">{{cite book|url=https://books.google.com/books?id=jdlKbZ46YYkC|title=A History of the Maghrib in the Islamic Period|author=Jamil M. Abun-Nasr|date=20 August 1987|publisher=Cambridge University Press|isbn=978-0-521-33767-0}}</ref> Ambané wewengkon Maroko udakara {{Convert|710,850|km2|abbr=on}} lan cacah wongé luwih saka 36 yuta.
 
== Uga delengen ==