K-pop: Béda antara owahan

52 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
Removing 모델_habin_s2_와_테디.jpg, it has been deleted from Commons by JuTa because: No OTRS permission since 4 July 2020.
c (typo)
(Removing 모델_habin_s2_와_테디.jpg, it has been deleted from Commons by JuTa because: No OTRS permission since 4 July 2020.)
[[File:모델 habin s2 와 테디.jpg|jmpl|K-Pop]]
 
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Koréa"), ya iku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== Uga delengen ==
2.992

besutan