Rambut pubis: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Jembut lanang lan wadon diwasa)
{{Infobox Anatomy
|Name=Pubic hairJembut |Latin=pubes |Image=Male and Female Pubic Hair.jpg |Caption={{longitem|class=nowrap|Jembut lanang lan wadon diwasa}}
}}
'''Rambut pubis''' utawa '''jembut''' yaiku rambut awak terminal sing ditemokake ing wilayah kelamin remaja manungsa lan wong diwasa. Rambute ana ing saubengé lan jinis-jinis seks lan kadhangkala ana ing sisih ndhuwur paha. Ing wilayah pubis ngubengi balung pubis, dikenal kanthi tembelan pubis. Rambut pubis ditemokake ing scrotum ing lanang lan vulva ing wanita.
Naraguna anonim