Parembugan Naraguna:Meursault2004: Béda antara owahan

338 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
→‎Wekdal emas: pérangan anyar
(→‎Wekdal emas: pérangan anyar)
Bung Meursault, bisa nggak Anda mengkoreksi terjemahan dari artikel [[:id:Upacara Pendirian Negara]] [[Naraguna:What a joke|What a joke]] ([[Parembugan Naraguna:What a joke|rembugan]]) 14 Juli 2020 09.59 (UTC)
:Sudah saya periksa intronya [[Naraguna:What a joke|What a joke]]. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 14 Juli 2020 21.33 (UTC)
 
== Wekdal emas ==
 
{{bintangWiki|
|nama=Wekdal Emas
|border=gray
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png
|pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi.
|pesanpengguna=
|width=
}} --~~
Naraguna anonim