Parembugan Naraguna:Makenzis: Béda antara owahan

423 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
→‎Wekdal Emas: pérangan anyar
(Sugeng rawuh!)
 
(→‎Wekdal Emas: pérangan anyar)
 
</div>
--[[Panganggo:HsfBot|HsfBot]] ([[Parembugan Panganggo:HsfBot|rembugan]]) 13 Dhésèmber 2017 05.27 (UTC)
 
== Wekdal Emas ==
 
{{bintangWiki|
|nama=Wekdal Emas
|border=gray
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png
|pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi.
|pesanpengguna=
|width=
}} --[[Mirunggan:Kontribusi pengguna/36.81.80.237|36.81.80.237]] 13 Agustus 2020 06.35 (UTC)
Naraguna anonim