Parembugan Naraguna:Bennylin: Béda antara owahan

423 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
→‎Wekdal Emas: pérangan anyar
(→‎Wekdal Emas: pérangan anyar)
*Untuk Bali, [https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Bennylin/trans-bali.js&diff=1503454&oldid=1061983 sudah] diperbaiki. [[Panganggo:Bennylin|Bennylin]] (<small>[[Dhiskusi_Panganggo:Bennylin|ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀]]</small>)
:Leres, ꦪꦲꦶꦏꦸ yen wonten ng pembarep bakal ditranslate dados "yaiku", nanging ng madya bakal dados "yiku", tuladha panjenengan translate (ꦲꦏꦸ ꦪꦲꦶꦏꦸ ꦱꦪ). Suwun. [[Panganggo:Aris riyanto|ꦄꦫꦶꦱ꧀ꦫꦶꦪꦤ꧀ꦠꦺꦴꦮꦶꦗꦏ꧀ꦱꦤ]] ([[Parembugan Panganggo:Aris riyanto|rembugan]]) 1 Dhésèmber 2019 02.28 (UTC)
 
== Wekdal Emas ==
 
{{bintangWiki|
|nama=Wekdal Emas
|border=gray
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png
|pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi.
|pesanpengguna=
|width=
}} --[[Mirunggan:Kontribusi pengguna/36.81.80.237|36.81.80.237]] 13 Agustus 2020 06.41 (UTC)
Naraguna anonim