Parembugan Naraguna:PL 05 SIGIT: Béda antara owahan

423 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
→‎Wekdal emas: pérangan anyar
(→‎Wekdal emas: pérangan anyar)
 
Silakan mendaftar <br>
[[Panganggo:Hillun Vilayl Napis|Hillun Vilayl Napis]] ([[Parembugan Panganggo:Hillun Vilayl Napis|rembugan]]) 8 Novèmber 2019 08.44 (UTC)
 
== Wekdal emas ==
 
{{bintangWiki|
|nama=Wekdal Emas
|border=gray
|color=#fdffe7
|namaberkas=Image:Wikiretirementgoldwatch.png
|pesan=Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi.
|pesanpengguna=
|width=
}} --[[Mirunggan:Kontribusi pengguna/36.81.80.237|36.81.80.237]] 13 Agustus 2020 06.42 (UTC)
Naraguna anonim