Wiwik P

Gabung 10 Maret 2019
3 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
hapus 
(Besut profil)
(hapus )
 
[[Gambar:Orange Blossom Flower.jpg|jmpl|JerukJeruk]]
Sugeng sonten kanca-kanca. Wonten wekdal menika kula nembé pasinaon babagan nyerat saha besut artikel ing Wikipédia basa Jawa. Menawi badhe tepang kula kanthi jangkep, sumangga wonten parembugan naraguna.
 
Naraguna anonim