Parembugan:Hypertext markup language: Béda antara owahan

hapus 
(Already done)
(hapus )
 
Sincerely [[Naraguna:Wiwik P|Wiwik P]] Wiwik P 12 Agustus 2020 01.45 (UTC)
: {{re|Wiwik P}} Sampéyan bisa nggunakaké [[:m:User:Xiplus/TwinkleGlobal|TwinkleGlobal]]. Mbalekaké vandal nganggé géjet kuwi dadi pénak amarga mung ambi sak klikan. Dhokumentasi: [[:m:User:Xiplus/TwinkleGlobal#How to install]] lan [[:en:Wikipedia:Twinkle/doc#Restore and rollback]] — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 12 Agustus 2020 02.50 (UTC)
::[[Naraguna:Labdajiwa]] kula taksih bingung. 😅🙏 Wiwik P 12 Agustus 2020 03.25 (UTC)
:::{{re|Wiwik P}} Ing [[:m:User:Wiwik P/global.js]], skripé klèru. Ganti "Wiwik P" dadi "Xiplus". — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 12 Agustus 2020 03.54 (UTC)
::::[[Naraguna:Labdajiwa]] sampun kula gantos mas Wiwik P 12 Agustus 2020 03.57 (UTC)
:::::{{re|Wiwik P}} Ok, sampun bener. <s>Mangga sampéyan cobi ing [[Special:diff/1527259]].</s> Lah, mpun di-revert naraguna liya. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 12 Agustus 2020 04.01 (UTC)
:[[Special:Diff/1527268|Already done]] by Labdajiwa. [[Naraguna:Can I Log In|Can I Log In]] ([[Parembugan Naraguna:Can I Log In|rembugan]]) 12 Agustus 2020 04.05 (UTC)
Naraguna anonim