Rambut pubis: Béda antara owahan

340 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
jembut saka wiki Inggris
(jembut saka wiki Inggris)
 
{{Infobox Anatomy
|Name=Jembut |Latin=pubes |Image=Male and Female Pubic Hair.jpg |Caption={{longitem|class=nowrap|Jembut lanang lan wadon diwasa}}
}}
{{multiple image
| image1 = Ceretta a calo inguinale.jpg | width1=139
| image2 = Pubic hair Shaving.jpg | width2=180
| footer = ''Kiwe:'' jembut wong wedhok dicukur gaya bikini. ''Tengen:'' Nyukur jembut nganggo cukuran brengos.
}}
{{multiple image
| image2 = Male genitalia shaving.JPG | width2=220
| footer = Wong lanang cukur jembut.
}}
'''Rambut pubis''' utawa '''jembut''' yaiku rambut awak terminal sing ditemokake ing wilayah kelamin remaja manungsa lan wong diwasa. Rambute ana ing saubengé lan jinis-jinis seks lan kadhangkala ana ing sisih ndhuwur paha. Ing wilayah pubis ngubengi balung pubis, dikenal kanthi tembelan pubis. Rambut pubis ditemokake ing scrotum ing lanang lan vulva ing wanita.
Naraguna anonim