Cumbana silit: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[Gambar:Wiki-analsex.png|jmpl|[[Cumbana]] silit]]
'''Cumbana silit''' yaiku tumindak seksual sing nyisipake [[palanangan]] menyang silit pasangan seksual. Tembung kasebut uga kalebu tumindak seksual liyane sing kalebu anus, kalebu pegging, anilingus (anilingus : silit -banjur cumbana lambe), driji, lan ngelebokake barang liya menyang silit. Ana salah tanggapan umum nggambarake cumbana silit minangka prakteke khusus dilakoni wong lanang. Salah tanggapan iki disingkirake dening peneliti, amarga ora kabeh wong homo ngelakoni cumbana silit, lan jinis seks ora umum ing antarane wong heteroseksual. Gaya cumbana iki uga bisa ditindakake minangka bagian saka laku seksual lesbian. Akeh wong nemokake gaya seks sing nyenengake ing dubur, lan sawetara bisa entuk orgasme liwat stimulasi prostat ing wong lanang, lan stimulasi g-spot [[itil]] lan [[sikil]] ing sikil wedhok. Nanging, akeh wong sing ndadeni lara, ing sawetara kasus sing dadi ngelarani banget yen ngelakoni gaya cumbana iki, sing bisa uga amarga faktor psikologis ing sawetara kasus.
{{stub}}
[[en:Anal sex]]
Naraguna anonim