Sepong: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[Gambar:Wiki-fellatio02.png|jmpl|Wedhok kang nindakake sepong marang pria (gambar kartun lan mung kanggo ilustrasi).]]
'''Sepong''' (Inggris: fellatio, fellation, blowjob) yaiku tumindak kanggo ngrangsang [[palanangan]] utawa kontol karo pasangannalika [[cumbana]]. Sepong bisa awujud stimulasi palanangan nggunakake tutuk, lambe, lan ilat. Sepong dianggep tumindak erotis ing awake dhewe lan tumindak sing intim sacara fisik. Kanggo umume wong, tumindahk ki dilakoni sadurunge cumbana. Tumindak iki uga bisa ditindakake kanggo kepuasan seksual lanang tanpa sesambungan seksual sing diterusake nganti orgasme lan ejakulasi kanggo pria.
{{stub}}
[[en:Fellatio]]
Naraguna anonim