Tribad: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
[[File:Wiki-tribadism02.png|thumb|right|250px|[[Pawadonan]] loro ([[itil]] nyenggol itil) digesekake ing pasangan lesbi]]
[[File:Wiki-tribadism.png|thumb|left|250px|Gaya gunting]]
'''Tribadism''' utawa ''tribbing'', kasebut uga '''posisi gunting''', yaiku praktik [[cumbana]] lesbian kang awujud pasangan wedok nempelake utawa ngesek [[bawuk]] marang awak pasangane kanggo stimulasi seksual, utamane kanggo stimulasi [[itil]]. Iki bisa uga awujud nempelake pawadonan utawa [[turuk]] marang pawadonan liya utawa ngelek-olek bawukk ing pupu, weteng, bokong, lengen, utawa bagian awak liyane (ora kalebu cangkem). Macem-macem posisi cumban bisa dipraktikake, kalebu posisi misionaris.
{{stub}}
Naraguna anonim