Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
Kecamatan Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunung Kidul: seragam
Tidak ada ringkasan suntingan
 
c (Kecamatan Tepus, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Tepus, Gunung Kidul: seragam)
78.625

besutan