Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
c (Kecamatan Nglipar, Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Nglipar, Gunung Kidul: seragam)
(typo)
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[JembarWewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
== Desa-Desa ==
 
==Pranala jaba==
 
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
 
{{rintisan}}
78.624

besutan