Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Galur, Kulonpraga dipun-alihaken menyang Galur, Kulonpraga: seragam
(typo)
c (Kecamatan Galur, Kulonpraga dipun-alihaken menyang Galur, Kulonpraga: seragam)
78.624

besutan