Arimbi: Béda antara owahan

226 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: gugur → palastra (2))
Dewi Arimbi duwé kasektèn bisa malih rupa saka wujudé raseksi dadi putri jatmika.
 
Arimbi duwé sipat lan watek: jujur, setya, bekti lan tresna marang putrané. Arimbi palastra ing [[Perang BharatayudhaBratayuda|Perang Baratayuda]] melu obong mbélanututi putrané [[Gathotkaca]] sing palastra amarga kena panah Kunta duwèké Adipati [[Karna]], rajaAdipati nagaraNgawangga.<ref>{{Cite Awanggabook|url=https://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/wayang/2315-bratayuda-kartapradja-1937-106-hlm-52-96|title=BRATAJOEDA - 1937|last=Kartapradja|language=jv}}</ref>
 
== Uga delengen ==
* [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=22 Arimbi ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
== Rujukan ==
{{Tokoh Mahabharata}}
 
2.820

besutan