D'Bagindas: Béda antara owahan

92 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: senajan → sanajan)
Kangge album ingkang kapisan, D'Bagindas nyamektakaken 12 lagu, kanthi lagu ''Apa yang Terjadi'' ingkang dipunpendhet minangka singel ingkang kapisan.<ref name="internet1"/> Band punika ngusung lan nggabungaken aliran-aliran musik kados dangdut, [[keroncong]], [[blues]], lan [[country]].<ref name="internet1"/> [[Video]] klip kanggé singel ingkang kapisan dipun[[sutradara]]i déning [[Abimael Gandy]] kanthi ''setting'' griya susun [[Tanah Abang]].<ref name="internet1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/d_bagindas/ '''D'Bagindas'''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>
Sasampunipun sukses kanthi singel ingkang kapisan, D'Bagindas lajeng ngliris singel nomer kalih kanthi irah-irahan ''Cinta''.<ref name="internet1"/> D'Bagindas pikantuk kanugrahan minangka grup pop melayu paling saé ing adicara [[Anugerah Musik Indonesia]] (AMI) Awards taun [[2011]] kanthi lagu ''"Cinta"''.<ref name="internet2">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/d-bagindas-grup-pop-melayu-terbaik-ami-2011.html ''D'Bagindas Grup Pop Melayu Terbaik AMI 2011''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>
 
== Album ==
* C.I.N.T.A (2010)
* Yang No. 1 (2011)
* 1 Malam (2013)
* Terlalu Cinta (2011)
 
== Cathetan suku ==
44

besutan