Hong Kong: Béda antara owahan

601 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
Tenger: Besutan visual Dibalèkaké
==Papan wisata==
[[Gambar:Hong Kong Skyline Restitch - Dec 2007.jpg|thumb|left|300px|Pemandhangan wenfi saka Taman Victoria]]
Hong Kong, sawijining kutha kanthi pasuryan akeh, sawijining kutha kanthi macem-macem pertemuan lan pengaruh ing antarane tradhisi Tionghoa lan modernitas Kulon. Papan sing rame, ora rame ing endi lampu neon lan lampu bangunan nyoba ndhelikake kasusahan mung sawetara langkah. Kutha sing pedunung banget mesem, anget, apik banget. Kepiye ora tundhuk karo pesona ejaan nalika ngunjungi Hong Kong. Ing ngisor iki papan panggonan kang bisa digunakaké dadi papan wisata ing Hong Kong<ref>{{Cite web|url=https://arrestedworld.com/places-to-visit-in-hong-kong/|title=12 Unique Places to Visit in Hong Kong|date=2019-12-05|website=ArrestedWorld|language=en-US|access-date=2020-09-03}}</ref>.
Ing ngisor iki papan panggonan kang bisa digunakaké dadi papan wisata ing Hong Kong.
 
=== Kowloon ===
* [[Tsim Sha Tsui]]
1

besutan