Jago-Nini: Béda antara owahan

203 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Jago-Nininini''' uga dijuluki '''Mokele-mbembe'''([[Lingala]]: {{IPA|mókɛlɛ ᵐbɛ́ᵐbɛ}}, "[[rainbow]]"<ref>Roy P. Mackal (1987). A Living Dinosaur? In Search of Mokele-Mbembe. New York: E.J. Brill. </ref>) iku sawijining makluk 'kriptid' utawa nyalawadi saka [[Gabon]], [[Afrika Tengah]] kang wujudé mèmper karo [[Dinosaurus]]. Makluk iki kalebu makluk ampibi, lan akèh-akèhé ditemokaké ana ing rawa utawa ing kali. Akèh sing kandha yèn makluk iki nyerang uga mangan manungsa. <ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/50562074|title=Mysterious creatures : a guide to cryptozoology|last=Eberhart, George M.|date=2002|publisher=ABC-CLIO|isbn=1-57607-283-5|location=Santa Barbara, Calif.|oclc=50562074}}</ref>
 
== Rujukan ==