Hodag: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Akibaté: éjaan, replaced: sing minangka → sing)
[[File:TheHodag hodagcritter.jpg|300px|thumb|right|Hodag sing kasil "dibekuk" déning Eugene Shephard ing taun 1893]]
'''Hodag''' iku sawijining folklor ngenani sawijining sato kéwan sing ana ing praja [[Amérika Sarékat|Amérikah]], ya iku [[Wisconsin]]. Sujarahé iku mligi nyungku wewengkon ing saubengé kutha Rhinelander ing Wisconsin lor, sing dipitaya minangka papan weweruhané Hodag mau. Makluk iki uga tau disebutaké ing sawenèh carita [[Paul Bunyan]].