Cethil: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(mepaki isi artikel, nambah rujukan lan ngowahi dadi basa ngoko)
[[Gambar: cethil.jpg|thumb|cethil|pra=Special:FilePath/Cethil.jpg]]
 
'''Cethil''' utawa '''Centhil''' ya iku sajinis dhedhaharan tradhisional kang misuwur ing masarakat [[Jawa]] mliginé masarakat [[Jawa Tengah]] lan [[Daérah Istiméwa Yogyakarta]]. Ing [[Basa Indonésia]], tembung centhil iki ateges ''pelit''<ref name=":0">{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/883615083|title=Daerah Istimewa Yogyakarta|last=Khumairoh, Putri.|first=|publisher=MUTU PT. Mentari Utama Unggul|year=2013|isbn=978-602-1593-23-3|location=Bekasi|pages=16|oclc=883615083}}</ref>. Panganan iki ginawé saka bahan utamané tepung[[glepung]] tapioka<ref name=":0" />. Supaya katon bagus, panganan iki ginawé cilik-cilik. Uga diénéhi werna abang lan putih supaya mranani. Centhil dipangan karo disawuraké klapa ing dhuwuré<ref name=":0" />.
 
== Rujukan ==
1.255

besutan