Sega blawong: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
(Gawé kaca anyar)
 
'''Sega blawong''' utawa '''bluwong''' ya iku sawiji panganan sega tradhisional kang dimasak kanthi campuran rempah-rempah saéngga wernané owah dadi werna abang.
 
[[Kategori:Panganan Jawa]]
1.255

besutan