Pawon: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: harafiah → barès using AWB
(saliyane)
c (→‎top: ganti tembung, replaced: harafiah → barès using AWB)
[[Gambar:Keuken.jpg|thumb|Sawijining pawon modhèren]]
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Kampongkeuken Preanger TMnr 10013623.jpg|thumb|225px|Pawon ing laladan Priangan ing taun [[1920]] ]]
'''Pawon''' kanthi [[harafiah]]barès tegesé siji panggonan, lumrahé ing jero [[omah]] kanggo aktivitas ngolah lan nyadiakaké bahan panganan utawa [[pangan]]. Aktivitas iki diarani olah-olah utawa masak. Nanging tembung '''pawon''' bisa uga tegesé aktivitas iki, utawa asil saka aktivitas iki ya iku panganan.
 
== Wangun pawon ==
352.737

besutan