Sarawak: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: harafiah → barès using AWB
c (→‎top: ganti tembung, replaced: harafiah → barès using AWB)
 
'''Sarawak''' ([[Aksara Jawi|Jawi]]:سراواك) iku saka loro praja [[Malaysia]] kang dumunung ing lor-kulon [[pulo]] [[Kalimantan|Borneo]]. Sarawak iku praja Malaysia kang gedhé dhéwé.
Kutha krajané ya iku [[Kuching]] (populasi 458.300 jiwa) kang kanthi [[harafiah]]barès tegesé 'kucing'. Miturut sènsus [[2000]], kang ndunungi Sarawak gunggungé 2.176.800 jiwa, ing taun [[1963]] kagabung sajeroning [[fédherasi Malaysia]] lan nganti saiki isih kacathet ing pratélan [[Dhéwan Kaamanan PBB]].<ref>[http://www.un.org/Depts/dpi/decolonization/trust2.htm#uk United Nations list of Non-Self-Governing Territories, '''North Borneo and Sarawak''']</ref> minangka wewengkon [[:en:United Nations list of Non-Self-Governing Territories|Non-Self-Governing Territories]].
 
== Rujukan ==
352.737

besutan