25 Sèptèmber: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: ganti tembung, replaced: ibukitha → kitha krajan using AWB
(éjaan, replaced: - → -, - → -, Gregorian → Grégorius (2))
c (→‎Kadadosan Wigati: ganti tembung, replaced: ibukitha → kitha krajan using AWB)
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1810]]-[[Herman Willem Daendels]] ngresmèkaken pindhahipun ibukithakitha krajan Bandhung ingkang dipunpimpin déning Bupati [[R.A. Wiranatakusumah II]]
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan