Emma Watson: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ganti tembung, replaced: naminipun → namanipun using AWB
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (→‎top: ganti tembung, replaced: naminipun → namanipun using AWB)
 
}}
 
'''Emma Charlotte Duerre Watson''' ({{lahirmati|[[Paris]], [[Prancis]]|15|4|1990}}) inggih punika salah satunggalipun [[aktris]] saking nagari [[Inggris]] ingkang dados paraga [[Hermione Granger]] wonten ing filem '''[[Harry Potter]]'''.<ref name="internet2">[http://movies.nytimes.com/person/300014/Emma-Watson|accessdate=12 '''Emma Watson'''] dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)</ref> Emma Watson punika putranipun pasangan [[pengacara]] Chris lan Jacqueline ingkang sapunika sampun pegatan.<ref name="internet1"/> Watson gadhah satunggal rayi jaler ingkang naminipunnamanipun Alex.<ref name="internet1"/> Watson manggèn kaliyan ibunipun, lan rayinipun Alex Watson manggèn kaliyan ramanipun.<ref name="internet1"/>
 
Watson nelasaken wekdal nalika alit ing kitha [[Paris]], [[Prancis]], [[Oxford]], [[Inggris]].<ref name="internet1"/> Nalika taksih sekolah Watson ndhèrèk ''Dragon School'', satunggalipun sekolah swasta. Watson sekolah ing sekolah punika ngantos dumugi wulan Juni [[2003]].<ref name="internet1"/>
352.737

besutan